Euphoria Calvin Klein

Euphoria Calvin Klein

Здравейте, милички!
Както сте разбрали вече от заглавието и снимката се насочваме към разгадаването на нови аромати. Не е тайна, че обожавам да описвам парфюми, защото те са почеркът на жената.
Колкото и да се счита за един популярен подарък, не познаваш ли човека, е трудно да пожънеш успех с избора си. Не мисля, че изразът като “това ще се хареса на всички” има сила в света на парфюмите. /it’s my point of view/

И нека се върнем там, откъдето започнах. Всъщност парфюмът не е нов, но лично за моята колекция е. Предполагах, че след влюбването ми в Armani Si съм намерила своя аромат… Оказва се, че не мога да робувам на един парфюм, омръзва ми изключително бързо и винаги трябва да имам 2-3, които да сменям, според сезоните, времето навън и настроението ми. Заради това в тези по-студени дни намерих Euphoria на Calvin Klein, който олицетворява женственост, увереност и в същия момент го свързвам с топлина и уют. 

В състава си, парфюмът ни пленява с:
1. Връхни нотки – нар
2. Сърдечни нотки – лотос, орхидея 
3. Основни нотки – кехлибар, махагон, мускус, теменуга

*Прочетете повече за нотките, които усещаме в другата ми статия като кликнете ТУК

Опаковката му е впечатляваща – от една страна изчистена, от друга – предизвикателна. Шишенцето е в продълговата заоблена форма и има огледално покритие като в една по-малка част наблюдаваме лилавия парфюм. Харесва ми детайлът с марката, който е семпъл и ненатрапчив.

Надявам се, че статията ви е била полезна и че съм ви предизвикала да не правите компромис с ароматите, които носите, защото те разкриват вътрешното ви АЗ…

Целувки,
Леди ♥Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *