Made In Blue

Made In Blue

Здравейте, скъпи приятели! От доста време исках да посетя едно местенце и най-накрая успях : )
Къща, като че ли изпълнена със спомени сред изминалите години, с името Made in blue. Място, в което може да се чувстваш като вкъщи, заради цветовете, с които си обграден, или пък заради извитите стълби, по които се качваш за втория етаж, за да седнеш в хола… Но от друга страна, всяка стена е различна, всяка стая си има различна история. Made in blue не е просто ресторант поместен в стара софийска къща, а преживяване, което всеки трябва да изпита.


Едно от нещата, които пробвах с приятелите ми беше “Кесадия с авокадо и чедър”. Беше поднесено по артистичен начин, а гарнитурата беше сос от йогурт, който балансираше разнообразните вкусове на кесадията. Също така, в малка купичка бяха сервирани броколи, овкусени по невероятен начин… можех да изям цяла купа от тях! 
Впечатленията ми обаче не могат да приключат без десерт…


Шоколадовият тарт със солен карамел ме остави без думи! Комбинацията беше превъзходна, а поръсената сол караше шоколада да се откроява още повече. Разбира се, опитах и еспресо, защото какъв е шоколадовият десерт без наблизо да има аромат на кафе : )
В следващите снимки ще споделя част от впечатляващия интериор.

Ако имате желание да посетите Made In Blue:
адрес: ул. “Юрий Венелин” №6, гр. София
тел. за резервации: 089 857 9999
За Facebook страницата кликни тук
За Instagram кликни
тукLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *