Yves Rocher – Ампули против косопад

Yves Rocher – Ампули против косопад

Здравейте милички!
На много пъти частично съм споделяла мнението ми и резултатите за ампулите и шампоана срещу косопад от Yves Rocher RITUELS BOTANICAL, които си взех на шестия месец от косопада ми. Да, може би малко късно реших да положа грижа, защото си мислех, че е сезонен, както всяка година.

И така, както винаги се опитвах да намеря решение на проблема с растителни съставки. Ампулите и шампона работят със силата на лупината, растение с над 300 разновидности, а бялата лупина е ключът към по-здравата коса. Обогатена е с протеини като регулира отделянето на излишен себум, който потиска растежа на косата. Другата активна съставка е “Свертия”, чийто екстракт стимулира растежа и заздравява скалпа.

Начин на употреба:
1. Отчупете връхчето на ампулата
2. Нанесете старателно от течноста върху скалпа като разделяте косата на малки кичури.
3. Едно разделение от ампулата е достатъчно да покрие целия скалп.
4. Използвайте ампулата през ден. (на влажна или суха коса)
5. За оптимален резултат приложете две опаковки в рамките на два месеца.

Лично на мен една ампула стигаше за цели 5 нанасяния (без да съм пестила) и така периодът се удължи на месец и една седмица. Усетих резултат на втората ампула. Непосредствено след като приключих терапията бях споменала, че косопадът ми е намалял с около 30-35%. Месец след това все още продължавам да използвам шампоана, а резултатите се увеличиха драстично : ) В момента бих оценила подобрението на 75%.

Не трябва да забравяме, че факторите за косопада са много – сезонен, прогресивен, породен от стрес, начин на живот и хранене…
А вие прилагате ли терапии или маски, които подсилват косата?

Целувки,
Леди ♥Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *